Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Magic Gold üveg strasszkövek ss3 100 db

PSN Magic Gold üveg strasszkövek ss3 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft

PSN Magic Gold üveg strasszkövek ss3 méretben. Lapos hátoldalú, ragasztható strasszkövek 100 db

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A Magic Gold az arany és a rózsaszín metálos ötvözete, amely igazán különleges hatást kelt. Ha kedveled a nemesfém árnyalatokat, de egy kicsit különlegesebb árnyalatra vágysz, akkor ezt Neked ajánljuk! Használatához ragasztó anyag szükséges !

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét több tényező határozza meg. Az alapkő anyaga, a csiszolási technológia, a hátoldalhoz használt fólia textúrája, illetve a bevonóréteg vastagsága ! A Pink Star Nails mindig törekszik arra, hogy csak tartós, magas minőségű strasszköveket és körömékszereket forgalmazzon!
A minőségbiztosításhoz nagy tapasztalattal rendelkező gyártót választottunk, a kézzel végzett kiszereléskor, pedig további ellenőrzéseket végzünk, hogy tégelyeinkbe 100< csak hibátlan strasszkövek kerüljenek!
A visszajelzéseitek alapján, strasszköveink stabilan rögzíthetők, hetekig megtartják csodálatos színűket és élénk csillogásukat! Így nagy öröm számunkra is, hogy szívesen választjátok vendégeiteknek!


Mérete: ss3 (1.2 mm)

Kiszerelése: 100 db