Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

Házhozszállítás

Tisztelt Vásárlóink!

 

 

 

 

 

 

 

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS 13000 Ft FELLETT MAGYARORSZÁG EGÉSZ

TERÜLETÉN!

 

 

 

 

 

 

Csomagjainkat a DPD futár szolgállattal jutatjuk el Önökhöz! Választhatnak előre utalást vagy utánvételes fizetést is. A csomag kézbesítésének ideje 1-3 MUNKANAP. Kiszállítás elött a DPD futár szolgálat a csomagfeladás napján a megadott e-mail címre értesítő üzenetet küld a következő munkanap reggel küld egy második üzenetet is melyben megjelöli a kiszállítás pontos idejét egy óra időintervalumra pontosan!

 


A DPD futárszolgálat cégadatai:

DPD

1134 Budapest, Váci út 33 A ép. 2. em

www.dpd.com/hu

Cégjegyzékszám:

Adószám:
13034283

Közösségi adószám:
HU130344283

 

 

 

Kérjük, hogy a szállítással kapcsolatos kéréseiket vagy fontos információkat a rendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatba szíveskedjenek feltüntetni!

 

Előre utalás esetén: 990 Ft.

Utánvételes szállítás esetén 1190 Ft.

 

 

 

FONTOS !

Amennyiben az " előre utalást " választotta a szállítási lehetőségek közül, a szállításra vonatkozó 3-4 munkanapot onnantól kell számítani, hogy a számlánkra az átutalt összeg beérkezett! Az vételár átutalását 5 munkanapig várjuk!

 

A szállítás közben megsérült csomagot legkésőbb a kézhezvételtől számított 24 órán belül szíveskedjenek jelezni kell felénk!

Amennyiben a sérülés a csomagon már felbontás előtt is látható, a futárral készíttessenek a sérülésről jegyzőkönyvet! A reklamáció benyujtására kevés idő áll rendelkezésre a csomag átvételét követően, ezért kérjük, hogy a jegyzőkönyv elkészítése mielőbb történjen meg!

Ha sérült csomagot vesznek át, haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot!
Késedelmes bejelentés esetén, a kártalanítás nehézkessé és adott esetben akár lehetetlenné is vállhat!