Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

Házhozszállítás

Tisztelt Vásárlóink!

 

 INGYENES SZÁLLÍTÁS 13000 Ft FELLETT MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

 

 

 Csomagjainkat a GLS futár szolgállattal jutatjuk el Önökhöz! Választhatnak előre utalást vagy utánvételes fizetést is. A csomag kézbesítésének ideje 1-3 MUNKANAP. Kiszállítás elött a GLS futár szolgálat a csomagfeladás napján a megadott e-mail címre értesítő üzenetet küld a következő munkanap reggel küld egy második üzenetet is melyben megjelöli a kiszállítás pontos idejét egy óra időintervalumra pontosan!

 


A GLS futárszolgálat cégadatai:

 

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.
info@gls-hungary.com

Cégjegyzékszám:
13-09-111755

Adószám:
12369410-2-44

Közösségi adószám:
HU12369410

Tájékoztatás az online fogyasztói vitarendezésről:
Az EU Bizottsága

online vitarendezési platformot hozott létre („OVR-platform"). A platform kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez. Fogyasztók számára az OVR-platform a következő hivatkozás alatt érhető el:
http://ec.europa.eu/consumers/odr

 

 

Kérjük, hogy a szállítással kapcsolatos kéréseiket vagy fontos információkat a rendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatba szíveskedjenek feltüntetni!

 

Előre utalás esetén: 1090 Ft.

Utánvételes szállítás esetén 1290 Ft.

 

 

 FONTOS !

Amennyiben az " előre utalást " választotta a szállítási lehetőségek közül, a szállításra vonatkozó 3-4 munkanapot onnantól kell számítani, hogy a számlánkra az átutalt összeg beérkezett! Az vételár átutalását 5 munkanapig várjuk!

 

A szállítás közben megsérült csomagot legkésőbb a kézhezvételtől számított 24 órán belül szíveskedjenek jelezni kell felénk!

Amennyiben a sérülés a csomagon már felbontás előtt is látható, a futárral készíttessenek a sérülésről jegyzőkönyvet! A reklamáció benyujtására kevés idő áll rendelkezésre a csomag átvételét követően, ezért kérjük, hogy a jegyzőkönyv elkészítése mielőbb történjen meg!

Ha sérült csomagot vesznek át, haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot!
Késedelmes bejelentés esetén, a kártalanítás nehézkessé és adott esetben akár lehetetlenné is vállhat!