Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
Venalisa Air Dry Savmentes Primer 7.5 ml

Venalisa Air Dry Savmentes Primer 7.5 ml

Cikkszám: 1208

A termék ára:
1.490 Ft

Savmentes előkészítő folyadék a gél lakk és a műköröm felválásmentes tapadásának elősegítésére!

A Venalisa Air Dry Primer felkenés után a levegő hatására extra gyorsan, mindössze néhány másodperc alatt, tökéletesen kiszárad és elvégzi a zsírtalanító, vízelvonó munkáját. Ezután a matt körömfelületen bármilyen műköröm építő anyag tökéletesen meg fog tapadni. Savmentes, így kíméletes a körömágy bőréhez, nem fogja csípni vendégedet!

 A köröm tökéletes előkészítésének titkai!


A minőségi alapanyagok mellett, nagyobb hangsúlyt kap az, hogy a köröm mennyire van jól előkészítve! A gél lakkozás előkészítéséhez ugyanazokat a folyadékokat kell használnod, mint a műköröm esetében, csak a természetes köröm lemez mattitásában van különbség. 
Fontos szabály, hogy hagyományos manikűrt (áztatással) nem végzünk műköröm építés előtt! Ennek oka, hogy a kiáztatott körömlemezen nem fog az anyag megtapadni.

Gél lakkozáshoz:

A természetes köröm akkor tekintendő előkészítettnek, ha elmondható róla, hogy tiszta, száraz, zsírtalan, fénytelen, portalan !
A hátsó bőrredő óvatos visszatolása után, (amit szükség esetén, cuticula remover bőroldó segítségével meglazíthatsz és eltávolíthatsz) a köröm fényességét egy 100/180-as buffer segítségével kell elvenned, ami még nem bontja meg a körömlemez szerkezetét, csupán a fényét veszi el. Ekkor a felkent Venalisa Air Dry Primer a körömlemez felszínét zsírtalanítja, dehidratálja, amire már rákenheted a Venalisa Base Coat alapozó lakkot. Fixálás nélkül, a színes lakkot 2 rétegben, rétegenként köttetve vidd fel, majd a kívánt hatású fedőlakkal zárd a lakkozást.

Műkörömhöz:

Az előkészítésnél mindegy, hogy zselét vagy porcelánt építesz, a gél lakkos előkészítést kell alkalmaznod azzal a kitétellel, hogy a bőrredőt a műköröm építés előtt nem szabad eltávolítani, csak utána, még a lakkozás előtt!
A körömlemezt műkörömhöz már fel kell bolyhosítani, ami azt jelenti, hogy a körömlemez fényességét egy soft (180/180) reszelővel vesszük el. Ez a művelet már megbontja a körömlemez egységét, így az előkészítő folyadék mélyebb rétegbe jut le és alaposabban előkészíti a körömlemezt. Erre azért van szükség, mert más a cél, amikor egy körömnek nem csak egy lakkozást, hanem egy egész műkörmöt meg kell tartania.