Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

Cégünkről

Üdvözöljük a Pink Star Nails webáruházban!
 

Sokéves szakmai tapasztalat után, 2015-ben nyitottuk meg a Pink Star Nails műköröm alapanyag webáruházat, mert szenvedélyünk lett a gyönyörű köröm…és ezt az életérzést szeretnénk átadni a vásárlóinknak is, akik a termékeinket használják!

Hisszük, hogy a szépség és a megbízhatóság… megalkuvás nélkül, egyformán fontos az Ön számára is…,ezért legfőbb irányelvünk az, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket biztosítsuk az Ön, illetve a hazai vásárlóközönség számára!

Mindenkinek, akiknek a munkája vagy a hobbija a körömépítés, díszítés osztozunk a lelkesedésében… és szívesen nyújtunk szakmai segítséget is az alábbi online csatornákon:

* Facebook:
www.facebook.com/pinkstarnailshungary/
* Telefon:
+36-70-634-2068
* Email:
infouvgel.hu@gmail.com!

Mivel nyújtunk mi többet, mint más hasonló webáruház?

* Azzal, hogy a termékeinkre egyedül mi adunk 30 napos pénzvisszafizetési garanciát azért, hogy Ön kockázat nélkül vásárolhasson!

* Azzal, hogy a vállalkozásunknak kiemelten kezelt irányelve, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen, ezért a felmerülő szituációkat mindig lelkiismeretesen, gyorsan és az Ön pozitív megelégedettségére intézzük el.

*Azza, hogy tudjuk és tiszteletben tartjuk, hogy Önnek is nagyon fontos az “idő”, ezért a leadott megrendelését a lehető leggyorsabban…, már akár másnapra is eljuttatjuk Önnek!

* Azzal, hogy webáruházunkban szakmai ügyfélszolgálat működik, ezért a kérdéseire minden esetben releváns választ fog kapni!

*Azzal, hogy mi magyar székhellyel bejelentett vállalkozásként működünk, így az Ön vásárlásaira nálunk, a magyar, jogszabályok vonatkoznak…, szemben azzal, hogyha Ön magyar nyelven ugyan, de külföldi székhelyű vállalkozásnál vásárol, arra a magyar jogszabályok NEM vonatkoznak(!), hanem a székhely szerinti ország jogszabályai. Ez például azt jelenti , hogy a vásárolt terméket külföldi címre kell visszaküldeni illetve nem gyakorolhat magyar jogszabályból ismert vásárlói jogokat…pl: 14 napos indoklás nélküli elállási jog.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is egyike lesz a legelégedettebb törzsvásárlóinknak!

Üdvözlettel:
Pink Star Nails
csapata