Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
 
 
 
Az adatkezelő adatai
 

A vállalkozás neve: Kőszegi Eszter (egyéni vállalkozó)
A webáruház elérhetősége: www.uvgel.hu
Székhelye: Magyarország, 2143 Kistarcsa Holló u.32/1
Adószáma:67915468-1-33
Nyilvántartási száma: 50943863 (kisadózó)
Statisztikai számjele:67915468-4791-231-13 
Telefon:+36-70-634-2068
Számlaszáma:11773425-04216087 OTP Bank Nyrt.
A vállalkozás főtevékenysége: 479102 Csomagküldő internetes kiskereskedelem
A forgalmazott termékek köre:Műköröm alapanyagok, eszközök, kellékek, díszítő elemek
A vállalkozás tevékenységi jellege: Kiskereskedelem
A vállalkozás tevékenységének kezdete: 2016.11.08.
A vállalkozás területe: Magyarország területén

Adatkezelési nyilvántartási száma:NAIH-111799/2017
 
 A vállalkozás adatkezelő tevékenységét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához bejelentette és tevéenysége nyilvántartásba lett véve az alábbi megnevezéssel:
„webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó adatbázis kezelése-www.uvgel.hu-. A webáruház funkcióinak működtetése. A vásárlók tájékoztatása, a webáruházban történő vásárlás és a termékek házhoz szállításához szükséges adatok kezelése, hírlevél küldése.” 
 
 
Az adatkezelés jogszabályi háttere
 
 
 A megrendelő adatkezelésének jogalapja, a megrendelő hozzájárulása a 2011. évi CXII.tv. 5§(1) bekezdése alapján, mely kimondja, hogy a személyes adat akkor kezelhető, ha az érintett személy ehhez hozzájárul...valamint ugyanezen törvény 6§ (1) bekezdése alapján, mely szerint a személyes adat akkor is kezelhető, ha a válallkozásnak az adatkezeléssel jogi kötelezettségének kell eleget tenni, mint pédául a számlák 8 évig történő megörzése, mely kötelezettséget a 2000. évi C számviteli törvény ír elő.  
 
 
 Az adatkezelés célja
 
 
Az adatkezelés célja, - melyhez a megrendelő jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával és megrendelésének leadásával automatikusan hozzájárul- az adatok olyan szükségszerű felhasználása, mellyek a megrendelés teljesítéséhez, a számla elkészítéséhez, a csomag kiszállításához az utólagos könyvelés elvégzéséhez illetve a hatósági ellenörzéskor a hatósági kérés, kielégítéséhez szükségesek.
 
 A kezelt adatok köre
 
-Név
-Cím
-Telefonszám
-E-mail cím
-Adószám 
 
 
Az adatkezelés időtartama
 
 A kiállított számlákat a vállalkozás 8 évig köteles megőrizni a 2000. évi C. tv (Sztv) 169§ (2) bekezdése szerint. Ezért a számla kiállítása után a vállalkozás minden esetben köteles megőrizni a megrendelő adatait abban az esetben is, ha a megrendelő az adatkezelési hozzájárulását visszavonja. 
 
Hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés
 
 
 A vállalkozás kizárólag azoknak küld hírlevelet, akik feliratkoznak a hírlevélre és így adatkezelésükhöz hozzájárulnak.
 
A hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés célja, hogy vásárlóink értesüljenek a legújabb köröm divatról, trendekről, kedvezményes vásárlási lehetőségekről, akciókról.
 
A hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés az érintett hozzájárulásának visszavonásáig tart. 
 
Át nem vett csomagok esetében, a fizetési felszólítás nem teljesítése esetén, a vállakozás a megrendelő adatait követeléskező cégnek adja át!