Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

Át nem vett csomagok

Tisztelt Vásárlónk!

 

 

A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot haladéktalanul, de legkésőbb a megrendelés napján, szíveskedjen jelezni a webáruház felé az infouvgel.hu@gmail.com e-mail címre vagy a +36-70-634-2068-as telefonszámra.


Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a webáruházban megrendelt csomag "sikertelen kézbesítése" szerződésszegésnek minősül, amelynek következményeként a webáruház az általa előzetesen kifizetett szállítási költség megtérítésére igényt tart a vásárlótól abban az esetben is, ha a vásárlónak a szállítás "ingyenes" lett volna! A vállalkozás minden esetben fizet szállítási költséget a kézbesítendő csomagok után, és csak akkor mentesíti ennek megfizetése alól a vásárlót, ha a megrendelt termékek szállítás költség nélküli nettó összege eléri vagy meghaladja a20000Ft-ot és a csomag át lett véve azaz ténylegesen ki is lett fizetve a csomag ára a vállalkozásnak! Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, visszautasítja vagy részére a kézbesítés neki felróható okból adódóan nem lehetséges, a vásárlás ténylegesen NEM VALÓSUL MEG,akkor a szállítási díjra a vállalkozás igényt tart!

 


A vásárlót megillető 14 napos indoklás nélküli elállási jog (ezen jogáról bővebben tájékozódhat az Általános Szerződési Feltételekben ) gyakorlásának egyik törvény által előírt feltétele az, hogy a vásárló ezen szándékát írásban közli a vállalkozással. Mivel a csomag "át nem vétele" illetve "visszaküldése" nem meríti ki ezt a törvényi feltételt, a vásárló ezen magatartásával szerződést szeg és nem elállási jogot gyakorol, továbbá ezen jogok a termékekre és nem a szállítási költségre vonatkoznak! A szállítási költség alól csak akkor mentesül a megrendelő, ha még szállításra átadás előtt lemondja a csomagot, illetve, ha a legolcsóbb szállítási kötséget választja!