Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
Elektromos csiszológép JMD-102PRO Fehér / REZONANCIAMENTES! /

Elektromos csiszológép JMD-102PRO Fehér / REZONANCIAMENTES! /

Cikkszám:

A termék ára:
28.990 Ft

Fehér JMD-102PRO Elektromos csiszológép műköröm eltávolításához, francia manikűrhöz, gél lakkozáshoz!

A csiszológép kifejezetten magas, ( 0-35000 ) fordulatszámon is képes működni, amit Te állítasz be a sebességszabályozó gombbal! Ezzel a fordulatszámmal és a 30W teljesítményével nemcsak eléri, de meg is haladja luxus márkák többszörös áron kínált, drága gépeinek a teljesítményét ! Kiváló minőségű belső szerkezettel rendelkező készülék, amit a szalonban is tudsz használni. Bírja az igénybevételt, így lehetővé teszi a gyors és megbízható munkavégzést! Rendkívül halk és rezonanciamentes működés közben, így órákon keresztül is tudod használni, anélkül, hogy nagyon igénybe venné a kezed!

Kinek ajánljuk?

Mindennapi, több órás intenzív használatra. Leginkább épített körmök formázására, de a csiszolófejtől függően manikűr vagy pedikűr készítésére is! A csiszolófejek használata meggyorsítja és nagyon megkönnyíti a köröm formázását az előkészítéstől egészen a díszítésig!

Hogyan használd?

Csatlakoztatva a csiszológépet a hálózathoz, tartsd nyomva a bekapcsoló gombot 3 másodpercig! Így a készülék kék fénnyel jelzi, hogy működésre kész állapotban van.
A csavaró gombbal tudod állítani a sebességét, balról jobbra tekerve erősödik. Válaszd ki a megfelelő sebességet! Forgásirányt is tudsz váltani, ha megnyomod röviden a bekapcsoló gombot.
Ha ki szeretnéd cserélni a csiszolófejet, csavard el a kézi egység bordázott részét a képen látható módon és ekkor a csiszolófejet tartó fogak kilazulnak.Cseréld ki a fejet, majd tekerd vissza és a fogak így rászorulnak a fejre. A cseréhez állítsd le a csiszológépet, hogy ne forogjon a feje.
Ha a lámpa villog, az azt jelenti, hogy a gép nem működik!
Ha a lámpa kék vagy piros, az azt jelenti, hogy a gép működik!
A forgás iránya változtatható, az intelligens jelzőfény kék és piros színnel jelöli az eltérő forgásirányt!
A kék szín jelzi az FWD-t, a piros jelzi a REV-et.
Kikapcsoláshoz ugyanúgy a bekapcsológombot kell megnyomni 3 másodpercig. Amikor a fény kialszik, akkor a csiszológép kikapcsolt állapotban van.

Garancia ideje: 1 év

Tartozékok:

Asztali + kézi egység
Kézi egységhez külön tartó
4 db csiszolófej +4 db csiszloló gyűrű