Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
Venalisa Reinforce Gel - Körömerősítő gél lakk sérült, elvékonyodott körömre!

Venalisa Reinforce Gel - Körömerősítő gél lakk sérült, elvékonyodott körömre!

Cikkszám:

A termék ára:
1.290 Ft

VENALISA REINFORCE GEL


A Venalisa Reinforce Gel egy átlátszó sűrű gél lakk, ami segít a köröm megerősítésében, a töredezés megakadályozásában. Sűrűsége miatt valódi tartást és védelmet nyújt a körömnek, ami így sokkal jobban ellenáll a külső hatásoknak.

TERMÉKELŐNYÖK

Minden olyan esetben használhatod, amikor valamilyen egészségügyi okból, nem feddheted le a körmöket színes gél lakkal! Terhesség, betegség esetén előfordulhat, hogy a körömlemezt láthatóvá kell tenni vagy tilos elfedni. Ha mégis szükséges a körömlemez megóvása az érzékenységtől, akkor erre kiváló eszköz a Venalisa Reinforce Gel.

Mivel ez egy testesebb, sűrűbb anyag, valódi erősítő réteget ad a körömnek, ami így sokkal jobban ellenáll a fizikai sérüléseknek!

Kiváló alap lehet erősített gél lakkhoz, amikor a saját, elgyengült körömre nem elegendő egy sima alapozó lakk.

Megakadályozza, hogy hajlékony legyen a köröm, így az elkészített manikűr a gél lakkozás sokkal tartósabb lesz, mint egy  hagyományos alapozóval történő gél lakkozásnál.

SÉRÜLT - ÉRZÉKENY KÖRÖMRE IS

Kifejezetten jótékony hatású, ha a köröm elreszelt, elvékonyodott és érzékennyé vált, hiszen egy erős védőréteget képez, amíg a természetes köröm regenerálódni tud. Ha a természetes köröm túl vékony (sérült a helytelen manikűr vagy műköröm miatt) akkor még a tárgyak megfogása is fájdalmas lehet. A körömlemeznek fontos szerepe van a tárgyak megfogásánál is, így ha nyomás hatására érzékeny, akkor ez a mindennapi életben is problémát okozhat.

Beszakadt, berepedt köröm megóvására is ez a legjobb megoldás. Tipikusa a letépett műkörömnél szokott előfordulni, hogy a körömlemez rétegesen leválik vagy beszakad. Ez fájhat és vérezhet is akár, ami "szabadon hagyva" folyamatos fájdalommal is jár! Ilyen esetben is az a legjobb megoldás, ha a szakadt körömlemezre védő réteget teszel. Így biztosan nem fog fájni, nem akadályozza kezed a szabad mozgásban és a sérült rész, szépen le tud nőni. Vannak esetek, amikor a műköröm azért nem jó megoldás, mert azt reszelni kellene, ami fájdalmas lehet. Ilyenkor tökéletes ez a Venalisa Reinforce Gel, mert ezt, reszelés nélkül is felkenheted úgy, hogy szép is legyen és óvja a sérült részt.

Hőre érzékeny körmöknek is védelmet nyújt. A körömlemez rosszul viselheti a meleg vagy a hideg hőhatást, különösen akkor, ha túlságosan vékony a körömlemez. Ilyenkor sokkal jobban érzed a meleget vagy hideget. A Reinforce Gel csökkenti a hőre való érzékenységet.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGAI


Mivel gél lakk, a használatához UV/LED lámpa szükséges. Eltávolításához használj PSN REMOVER leoldó folyadékot! A Reinforce Gel felvitele az alapozó lakkokkal megegyezően a természetes körömlemezre történik, annak előkészítése után. A természetes körömlemez akkor van jól előkészítve ha elmondható róla, hogy: fénytelen, portalan, zsírtalan, száraz, dehidratált.  

Kiszerelése: 7. 5 ml