Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Rose Champagne üveg strasszkövek ss5 100 db

PSN Rose Champagne üveg strasszkövek ss5 100 db

Cikkszám: 1920

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


Rose Champagne pezsgő színű, ünnepi hangulatot árasztó strasszkő minden olyan alkalomra, amikor pezgőt bontanál!:-) Elegáns megjelenésű, jól kombinálható strasszkő, amely a körömdíszítésnek egy emelkedett hangulatot, boldog érzést kölcsönöz! Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss5 (1.8 mm)

Kiszerelése: 100 db