Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Mini FRANCIA DUÁL TIP készlet 5 féle szilikon betéttel

PSN Mini FRANCIA DUÁL TIP készlet 5 féle szilikon betéttel

Cikkszám:

A termék ára:
3.990 Ft

MINI FRANCIA DUÁL TIP KÉSZLET 5 FÉLE SZILIKON BETÉTTEL!


Az egyszerű és gyorsan építhető művészi körmökhöz, ma már nem kell évekig gyakorolnod! Ez a duál tip tökéletes formát ad, akár egyszínű, akár francia körmöket szeretnél készíteni. A francia körömhöz nyújt óriási segítséget a belső szilikon lapocska, mert kihagyja a helyet a körömágyhosszabbítónak, így tökéletes lesz az íve, reszelés nélkül is! A szett tartalmaz egy extra sarló alakú szilikon formát is, aminek a segítségével, még a divatos sávos körmöket is el tudod készíteni!
Normál építési technikával, mindez órákig tartó fáradságos munka lenne, így viszont a sablon és a belső szilikon lapocskák segítségével, még egy több rétegben díszített körmöt is percek alatt el tudsz készíteni!

A MINI FRANCIA DUÁL SZETT TARTALMA

1. 24 db STILETTO TIP (hálózott, számozott)
2. 24 db OROSZ MANDULA ( mattított forma szerinti körömágy résszel, számozva, rovátkázva)
3. 12 db "A" körömágy forma ( számozott fogórésszel A1 - A12 )
4. 12 db "B" körömágy forma ( számozott fogórésszel B1 - B12 )
5. 12 db "C" körömágy forma ( számozott fogórésszel C1 - C12 )
6. 12 db "D" körömágy forma (számozott fogórésszel D1-D12 )
7. 12 db " Sarló forma " színes sávok kialakításához (számozott)

HASZNÁLATA

A körömlemez szokásos előkészítése után a tip belsejébe helyezd bele az építő anyagot és egy mozulattal helyezd fel a körömre! Van aki teljesen a körömágyig rakja, van aki kicsit előrébb. Ha nem akarsz a körömágynál csiszolni, akkor úgy rakd fel, hogy tökéletesen illeszkedjen a tip. Ha inkább azt a részt te formáznád meg, akkor ragaszt 1-2 miliméterrel lejjebb a körömágytól. Ha itt-ott kifolyik az anyag...attól ne ijedj meg, mert az lereszelhető.(Könnyen le is jön!) Arra figyelj, hogy a felrakott köröm (tip) egyenesen álljon és mindenhol egyformán terüljön szét az anyag. Az alját és az oldalait utólag úgyis megreszeled ha kicsit kifolyik, nem gond! Ha több rétegű díszítést szeretnél a körömbe, akkor itt a tip belsejében az anyagokat FORDÍTOTT sorrendet kell használnod! Tehát első réteg ami tipbe kerül az lesz a legfelső az elkészült körömlemezen, vagyis a hagyományos építésnél az lenne az utolós! A legutolsó réteg pedig ennél a technikánál az építő anyagod lesz, amivel "felragasztod", amit tulajdonképpen legelőször vinnél fel a körömre. Még arra figyelj, ha több rétegű díszítést használsz, hogy ne legyen túl vastag legvégül az anyagréteged. Kb a teljes anyagvastagság 1.5-2.0mm közé essen! A szárításhoz rögzítheted is egy csipesszel, de ez elhagyható, ha magától is megtartja a formát. Ne legyen sehol levegős, mert azt majd javítani kell utólag! Az alját csak csiszológéppel fogod tudni kitisztázni, így ha nincs csiszológéped, akkor ezt a technikát addig ne használd!

PSN EXTRA TIP

A tip kiválasztásakor EGY PICIT NAGYOBB TIPET válassz a körömre, mint amit elsőre jónak gondolnál, mert egy kicsit összehúzza majd az anyag a körömlemezt, miután megkötött. Ez más, mint a hagyományos tip, ott a tökéletes illeszkedésre törekszünk, de itt nyugodtan válassz kicsit nagyobbat! Próbáld ki, de meglátod, hogy szebb lesz az eredmény! Kivétel ez alól, ha széles vagy szélesedő a körömlemez és valójában az a cél, hogy kicsit keskenyítsd! Javaslom még azt is, hogy ne nyomd rá erősen a körömre a tipet, mert akkor kicsit jobban felfele fog állni, mivel az anyag kinyomódik. Ne sajnáld az anyagot, tegyél a tipbe bőven, hogy mikor felrakod, maga az anyag odafogja a tipet a körömhöz.