Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN NEW CRYSTAL strasszkövek ss3 100 db

PSN NEW CRYSTAL strasszkövek ss3 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült, magasfényű, ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel, elérhető áron!


A PSN New Crystal az egyik legelegánsabb, kristályfehér színű strasszkő. A fehér szín minden alkalomra tökéletes, visszafogott nőiességet kölcsönöz viselőjének! Bátran válaszd ezt a strasszkövek, mert minden árnyalattal kombinálható! A fényes, csillogó körömdíszítésnek szép kiegészítői ezek a strasszkövek. Hátoldala lapos, rögzítése történhet kőragasztóval, vagy kőragasztó zselével !

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során, az esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítjuk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss3 (1.3 mm)

Kiszerelése: 100 db