Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Smoked Topaz üveg strasszkövek ss3 100 db

PSN Smoked Topaz üveg strasszkövek ss3 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, modern technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A Smoked Topaz egy sejtelmes, füstös barnás árnyalat, amely a csodálatosan harmonizál narancsos árnyalatokkal. A hatástól függően több árnyalattal is kombinálható, de önmagában is szépen mutat ! Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos ! Javasoljuk a Venalisa UV/LED Kőragasztó gél használatát, ha nagyon stabil rögzítést szeretnél.

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss3 (1.2 mm)

Kiszerelése: 100 db