Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
Born Pretty PROFI Építő sablon 50 db  / EXTRA HOSSZÚ PILLANGÓ /

Born Pretty PROFI Építő sablon 50 db / EXTRA HOSSZÚ PILLANGÓ /

Cikkszám:

A termék ára:
790 Ft

Az új Born Pretty Professzionális körömépítő sablonnal bárkinek egyszerű lesz a körömépítés! Extrém hosszhoz és formákhoz is tudod használni!

A körmös szakemberek speciális sablonhasználati technikája alapján tervezett új körömépítő sablonnal már nem tudsz hibázni!

TERMÉKELŐNYÖK:

1. KIVÁGOTT SAROKPONTOK
A sablon felhelyezése után, az előre bemetszett és kivágott sarokpontok azonnal megmutatják Neked, hogy megfelelő-e a illeszkedés? Ha nem, akkor a berajzolt bemetszési vonalon azonnal be tudod szűkíteni az ívet! Az 5 db felrajzolt bemetszési vonal, minden körömre alakíthatóvá teszi a sablont!

2. SPECIÁLIS ANYAGBÓL KÉSZÜLT
A papír sablon műanyag töltetű laminálással készült, amely fényes munkafelületet ad.
Stabil formatartást biztosít! Száradás után a sablon könnyen leválik a körömépítő anyagról!

3. SEGÍTŐ VONALAK
A függőleges vonalak segítenek, hogy egyenesen helyezd fel a sablont! A keresztvonalak segítségével pedig megfelelő hosszúságig tudod felvinni az anyagot, de abban is segít, ha mélyíteni kell az ívet, hiszen egy szabályos mosolyvonalat tudsz kivágni a körömívnek

4. SPECIÁLIS SZÁMOZÁS
A hagyományos sablonoknál oldalt, itt jól látható helyen KÖZÉPEN van a számozás! Ez azért nagy segítség, mert a köröm hosszának kialakításakor középen kell látni először, hogy meddig vidd az anyagot! Az oldalt számozott vonalat nagyon könnyen el lehet téveszteni, mire középre érsz ! A középen elhelyezett dupla soros számozás biztosítja, hogy látod a számozást középen is és mindkét oldalon, így biztosan nem téveszted el ! Gond nélkül tudsz egyforma körmöket építeni időrabló reszelés nélkül! A számozás 1-14-ig lehetővé teszi a vendéged számára, hogy ne csak 3 hosszúságból választhasson és Neked is szuper könnyű a dolgod van bármelyik hosszúságot kéri!

5. EXTRA ERŐS RAGASZTÓFELÜLET
A ragasztó szagtalan, környezetbarát anyagból készült és szuper erős tartást biztosít a munkafolyamat alatt ! Egyszeri, határozott összenyomás után a sablont már nem tudod újra szétválasztani, ezért csak akkor rögzítsd, ha biztosan nem akarsz rajta módosítani!


Kiszerelése: 50 db