Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Black üveg strasszkövek ss3 100 db

PSN Black üveg strasszkövek ss3 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A PSN Black fényes fekete, gyakran használt díszkövek! Elegáns, divatos, látványos már kis méretben is! Kiemeli a mintát, élesíti a kontúrt és minden színnel kombinálható! Évszaktól, kortól függetlenül szívesen válaszják a Hölgyek! Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss3 (1.2 mm)

Kiszerelése: 100 db