Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Zircon Blue AB üveg strasszkövek ss5 100 db

PSN Zircon Blue AB üveg strasszkövek ss5 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A PSN Zircon Blue AB kékeszöld színű csillogó strasszkő. Az AB azt jelenti, hogy az eredeti Zircon Blue alapkő kapott egy színjátszó réteget, amitől még különlegesebb hatású lett. Ez az árnyalat nagyon jól áll minden karakterhez és kiválóan kombinálható más strasszkövekkel! Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss5 (1.8 mm)

Kiszerelése: 100 db