Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Malachite Blue üveg strasszkövek ss5 100 db

PSN Malachite Blue üveg strasszkövek ss5 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A Malachite Blue egy lenyűgözően szép zöldeskék árnyalat, ami nagyon szépen harmonizál a kék és az ibolya árnyalataival! Ez a kék a természet egyik legszebb színe ! Számos egyedi kombinációban használhatod a többi strasszkővel, a lenyűgoző hatás kedvéért! Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss5 (1.8 mm)

Kiszerelése: 100 db