Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Hyacinth üveg strasszkövek ss3 100 db

PSN Hyacinth üveg strasszkövek ss3 100 db

Cikkszám: 1884

A termék ára:
490 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A Hyacinth egy élénken csillogó piros díszítő strasszkő, amely a Hölgyek nagy kedvence! A piros azonnal megragadja a figyelmet, a legkönnyebben észrevehető és a legnehezebben elfelejthető szín !Ez az energiát, szenvedélyt, erőt sugározó szín nem hiányozhat egyetlen körömszalon készletéből sem! Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss3 (1.2 mm)

Kiszerelése: 100 db