Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Fekete kristály 60% Kolinsky szőr porcelán ecset  / 10 /

PSN Fekete kristály 60% Kolinsky szőr porcelán ecset / 10 /

Cikkszám:

A termék ára:
3.190 Ft

60% Kolinsky szőrből készült kiváló minőségű építő ecset porcelán műköröm építéshez és porcelán anyaggal való díszítéshez!

A porcelán 2 komponensű anyagának tökéletes elegyítéséhez nélkülözhetetlen (!) a kiváló minőségű azaz 50%-nál magasabb valódi szőrből készült porcelán ecset!

Mitől függ az ecset minősége ? Egyebek mellett attól, hogy a szőrzetének mekkora százalékát teszi ki VALÓDI SZŐR ! Minél magasabb ez az arány, annál jobb minőségű az ecset!
Miért fontos ez neked? Azért, mert amikor porcelán anyaggal dolgozol, azaz építesz vagy díszítesz, akkor az ecsetednek a kívánt folyadék mennyiségét fel kell tudni szívni és amikor a porba teszed illetve formázod a körmöt, vissza kell tudni azt adagolni ! Erre a folyamatos (!) visszaadagolásra azért van szükség, hogy a gombóc kialakuljon, fel tud venni a porból, le tudd tenni a körömlemezre és még a formázás közben is segítse a munkádat azzal, hogy a nedves felület pár másodperccel később kezd el keményedni!

Erre a természetes szőr azért képes, mert a természetes szőrnek vannak kiálló rostjai, amik valamennyire lelassítják ezt a visszaáramló folyadékot. A mesterséges szőr felülete teljesen sima, így a felszívott folyadékot azonnal vissza is ereszti ! Szinte "lehetlen küldetés" a gombócot kialakítani vagy felvenni és letenni. Pontosan azért, mert a folyadék azonnal visszaáramlik!

Ha még kezdő vagy, illetve nem szeretnél egy valódi szőrből készült ecsetre sokat beruházni, akkor éppen jó helyen jársz, mert ezzel az ecsettel tökéletesen tudsz majd dolgozni, de mégsem kell egy kisebb vagyont elköltened! Kezdőknél még sok hiba elő tud fordulni, amitől hamar tönkre tud menni az ecset, így nem is nagyon javasolt drága ecsetet venni.

Hasznos tippjeink:
1. Ne felejtsd el beavatni a vadonat új ecsetedet az ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT !
2. Gyakran töröld ki, mosd ki használat közben, hogy ne kössön bele az anyag!
3. Szárazra törölve, átlátszó kupakjában, fejjel lefelé tárold!
4. Soha ne fordítsd fejjel fölfelé, mert a visszafolyó liquidtől tönkre megy az ecseted!

Mennyiség: 1 db