Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Levegőre LASSAN száradó Liquid

PSN Levegőre LASSAN száradó Liquid

Cikkszám:

A termék ára:
1.990 Ft

PSN levegő hatására lassan kötő liquid folyadék, amely kifejezetten előnyös kezdőknek és tanulóknak!

A porcelán műköröm 2 anyag keverékéből, porcelán porból és liquidből készül.
A levegőre kötő liquid és a porcelánpor már az elegyítéskor reakcióba lép egymással és elkezdődik a polimerizáció vagyis a kötési folyamat ! Ez a folyamat bár a 2 anyag elegyítésekor már elkezdődik, van 1-2 percnyi időd kialakítani a kívánt formát. Miután az anyag megszilárdult, további ( ecsetes ) formázásra nincs lehetőség!

A PSN lassan kötő liquiddel bőven van időd a formát kialakítani! A száradási időt befolyásolja még néhány tényező, mint például a hőmérséklet, a liquid és a por aránya, az ecset nedvessége. Ha még több időre van szükséged a kívánt forma kialakításához, akkor választhatod a PSN UV/LED Liquidet is, amivel mindaddig formázható marad a massza, amíg lámpa alá nem teszed!

A levegőre száradó liquid használata!

Az ecsetet mártsd bele a liquidbe majd a porba és az így kapott gombócból formázd meg a körmöt! Szilárdulás után a köröm reszelhető és formázható!
A legjobb eredmény érdekében használj természetes szőrből készült ecsetet és mielőtt a porba mártod a liquides ecsetet 1-3 alkalommal nyomd a kis üvegcse oldalához, hogy ne legyen az ecsetedben túl sok folyadék !
Ügyelj a megfelelő állagú gombóc készítésére.
Optimális a gombóc akkor, ha massza szerű az állaga, jól átitatott a liquiddel, de még nem folyik el! A túl száraz vagy túl híg gombóc nem jó.
Kezdőknek jó gyakorlás, ha tipre csinálnak néhányat!

Kiszerelés: 50 ml