Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
Venalisa UV/LED gél lakk 7.5 ml No.87 (Áttetsző)

Venalisa UV/LED gél lakk 7.5 ml No.87 (Áttetsző)

Cikkszám:

A termék ára:
1.490 Ft

Szalon minőségű egyedi árnyalatok, a professzionális gél lakkozáshoz!

Könnyen felkenhető, erősen pigmentált állagával segít a tartós és tökéletes színhatást elérni otthoni és a szalon munka során is!

Kiszerelése: 7.5 ml

A termék jellemzői:

UV/LED lámpában szárad!

A lámpa erősségétől illetve típusától függően 1-3 perc a szükséges szárítási idő.

Leoldható!

Az áztató folyadékkal történő leoldásnál, mattosítsd a felületet, mielőtt ráteszed az átitatott leoldó fóliát. Várj néhány percig és a felpuhított gél lakkot egy alkalmas eszközzel kapard le a köröm felületéről!( Természetes körmön lévő gél lakkot reszelővel eltávolítani: TILOS!)

Közepesen pigmentált, enyhén áttetsző árnyalat!

No.85-90-ig az árnyalatok pigmentáltsága közepes fedést biztosít, és ez azt jelenti, hogy a felkent 2 réteg után is enyhén áttetsző, üveghatású marad a gél lakk.  

Tartós, 2-3 hétig felválásmentes a tapadás!

A gél lakkozás alapesetben, természetes körömlemezen, egy tartós körömlakkozás! Ennek az időtartama 2-3 hét.Ennél valamivel tovább marad szép állapotban, ha van alatta műköröm.
A tartósság legfontosabb feltétele, a tőkéletes előszítés. Ekkor a körömlemezről elmondható, hogy tiszta, száraz, zsírtalan, fénytelen, portalan.
A legszebb eredmény érdekében használj Venalisa Base Coat alapozó lakkot, ami szintén növeli a tartósságot, véd a körömlemez elszíneződésétől és sima felszínt biztosít a lakkozáshoz. A Venalisa gél lakkok száradás után is ragacsosak maradnak, ezért fontos, hogy köttetés után, fixálás nélkül használd a Venalisa Top Coat fényzselét a fény visszaadására!