Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Summer Rose üveg strasszkövek ss4 100 db

PSN Summer Rose üveg strasszkövek ss4 100 db

Cikkszám:

A termék ára:
490 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A PSN Summer Rose üde rózsaszín strasszkövek, bevillanó friss zöld csillogással. A nyugalmat árasztó rózsaszínt izgalmassá teheted ezzel a strasszkővel. A Summer Rose a megújuló természet friss színeit varázsolja a körmeidre. Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss4 (1.5 mm)

Kiszerelése: 100 db