Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Porcelán liquid UV/LED fényre kötő 50 ml

PSN Porcelán liquid UV/LED fényre kötő 50 ml

Cikkszám:

A termék ára:
1.890 Ft

Műköröm építő, UV/LED fényre kötő porcelán liquid !


Ha találkoztál már a rosszul megkötött porcelán eltávolításának nehézségeivel vagy megtapasztaltad, hogy a zseléhez képest mennyivel keményebb és nehezebb a formázása, akkor van egy jó hírünk számodra! Az UV/LED liquiddel a porcelán egészen addig formázható marad, amíg te UV/LED fény alá nem teszed!

Mit jelent ez a gyakorlatban?
Azt, hogy a porcelán műköröm építésére annyi időd van, amennyit szeretnél, mert az anyag csak UV fényre keményedik, de akkor teljesen ! Kifejezetten jól jön ez, ha kezdő vagy és még most ismerkedsz a porcelános technikákkal, de hasznát veheted új formák díszítések elsajátításánál is!

Használata:
A porcelános ecsetet nedvesítsd be a liquiddel, utána mártsd bele a porba annyi ideig, amíg kellő mennyiségű port fel nem vesz, kialakítva így a formázandó gombócot. Amire figyelni kell, hogy se túl száraz, se túl híg ne legyen a gombóc, mert azzal nem tudsz dolgozni. Az ecsetet minden használat után mosd ki!


Figyelmeztetés!
A használt liquidet soha ne öntsd vissza a többihez! Ha szeretnéd, légmentesen záródó üvegben tárolhatod UV fénytől mentesen!
Használat közben ne érje UV fény az anyagot, mert akkor a száradási folyamat elindul !
Figyelj a Nap UV fényére is, mert szabad levegőn vagy ablakon keresztül megkötheti a liquidet !
Dohányzás és nyílt láng használat közben Tilos!
Tárolását magas hőtől, sugárzástól, UV fénytől és gyermekektől elzárt helyen javasoljuk!


Kiszerelése: 50 ml