Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Nail Gel Color Coat 7.5 ml No.318 Wisteria

PSN Nail Gel Color Coat 7.5 ml No.318 Wisteria

Cikkszám: 2088

A termék ára:
1.490 Ft
Akciós ár:
790 Ft

Amerikai alapanyagból készült UV & LED halvány lilás gél lakk!

A legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően, a tartós és gyönyörű gél lakkozás már a Te otthonodban is elérhető! A magas pigmenttartalommal rendelkező PSN gél lakkok - árnyalattól függetlenül -, tökéletesen fednek 1-2 rétegben! Önszintező képességük miatt, egységesen terülnek el a köröm felületén, így akadályozva meg a csíkozódást!

A legjobb eredmény érdekében, használd a PSN Base Gel alapozó lakkot, amely biztosítja a tükörsima körömfelületet és a felválásmentes, stabil tapadást! Használhatod természetes köröm, műköröm, pedikűr díszítésére is!

Leoldható! A leoldáshoz használd a PSN Nail Gel Remover folyadékot, amely egy aceton alapú, de kíméletes leoldó folyadék!

Használata:
1. Készítsd elő a körmöt és kezeld le a PSN Nail Prep előkészítő folyadékkal, ami kb. 1 perc után kiszárad!
2. Vidd fel és köttesd meg a PSN Base Gel alapozó lakkot 1 rétegben!
3. Fixálhatod PSN Super Shine Wipe-off zselé Fixáló Spay-t, de ha nedves felületen szeretsz lakkozni, akkor ez a lépés kihagyható!
4. Vidd fel a PSN NAil Gel lakkot 1 vagy 2 rétegben! Felkenés után, köttetés előtt, várj 2-3 másodpercet, amíg az önszintező folyamat végbemegy!
5. Fényzselével zárd le a lakkozást!


Kiszerelése: 7.5 ml

Extra tipp: Gél lakkozás előtt kerüld el azokat a tevékenységeket, amik a körmöket kiáztatják (pl: kézi mosogatás, fürdőzés)