Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Nail Gel Color Coat 7.5 ml No.322 Lavender Pink

PSN Nail Gel Color Coat 7.5 ml No.322 Lavender Pink

Cikkszám: 2092

A termék ára:
1.490 Ft
Akciós ár:
990 Ft

3 lépéses UV/LED gél lakk, amihez alapozó lakk (PSN Base Coat ) és fedőlakk (PSN Top Coat ) használata szükséges!

Magas pigmenttartalommal, könnyed textúrával rendelkező gél lakk, ami szakszerű felhasználás mellett több hétig (gyakorlatilag lenövésig) tartó, stabil tapadás jellemez!


Kiszerelése: 7.5 ml

 Az EU előírásoknak megfelelő, magasan pigmentált gél lakkjaink a könnyed textúrával, és a felválásmentes tapadással biztosítják, hogy az elkészült körmök lenövésig szépek és csillogóak maradjanak. 

Ahhoz, hogy a gél lakkozást profi módon végezd és az anyagok a legszebb eredményt tudják neked is nyújtani, pontokba szedtük a legfontosabb tudnivalókat: 

1.Tudd, hogy milyen lámpában szeretnéd használni!(UV, LED, kombinált UV/LED vagy CCFL) 
A műkörmös anyagokhoz fotoiniciátorokat kevernek, ami annyit jelent, hogy ettől a hordozó anyagtól függ, hogy a gél lakkok a fény hullámhosszának mely tartományában kötnek szilárdra. Minden lámpa UV fényt bocsát ki, de a LED lámpák a csöves lámpákkal ellentétben változó hullámhosszon működnek és a legtöbb esetben az UV csöves lámpa által kibocsájtott hullámhoszt nem fedik le. Ez okozhatja azt, hogy az egyik lámpában megköt az anyag, a másik lámpában pedig ugyanaz az anyag nem köt meg!Az UV csöves és a kombinált UV/LED lámpák használatával( a kombinált lámpa teljesítményre érdemes figyelni) szinte teljes egészében kizárható, hogy olyan anyaggal találkozol, amit nem köt meg.
Itt hívjuk fel a figyelmet arra is, hogy a lámpa csöveinek elhasználódása,  (teljes csőcsere javasolt átlagosan 6 havonta) szintén okozhatja az anyagok kötési képességének a romlását!
UV lámpákról bővebben olvashatsz itt!

2. A köröm tökéletes előkészítése!
Még a kiváló minőségű alapanyag sem képes kiváltani a "szaktudást", amivel a körmöt elő kell készíteni. 
Egy (lehetőség szerint száraz) manikűr után, akkor előkészített a köröm, ha a körömlemez tökéletesen tiszta, el van távolítva a hátsó bőrredő, és a körömlemezről elmondható, hogy: száraz, portalan, zsírtalan, fénytelen, aminek az eléréséhez szükség van a PSN Nail Prep előkészítő folyadékra. Ilyenkor már minden olyan tevékenység kerülendő, amivel visszazsírosodhat a köröm!
 
3. Ugyanazon termékcsalád anyagainak a használata!
Fontos, hogy abból a termékcsaládból válassz alapozó lakkot (PSN Base Coat) és fedőlakkot (PSN Top Coat), amiből a színes (Color Coat) gél lakkot választottad, mert az anyagok összeférhetősége csak így lesz biztosított! Ennek oka, hogy a gyártó a kémiai összetevőit a saját anyagához választja ki, így nem biztos, hogy másik márka összetevőivel is kompatibilis lesz.

4. A lakkozás helyes sorrendje!
1.Az előkészített körömlemezre 1 réteg PSN Base Coat kerül, amit UV lámpában 1-2 percig köttetni kell! (A köttetési idő mindig a használni kívánt lámpától függ!)
2. A 2. és 3. réteg a PSN Nail Gel választott árnyalata. A lakkot rétegenként, fixálás nélkül kell köttetni szintén 2-3 percig, lámpától függően rövidebb idő is lehet!
Az ecsetben a lakkmennyiség akkor optimális, ha nem csöpög, az ecset hegyében koncentrálódik és csíkozás nélkül tudsz lakkozni. Ha megfolyik, ráncos vagy nem is köt át teljesen, akkor biztos, hogy túl vastag réteget használtál. Az első réteg szín célja az egyenletes anyagfelhordás, a második rétegé a tökéletes színmélység és fedés.
Amennyiben egy körmön belül több túl nagy, például több árnyalat mélységű színkülönbség van, egy plusz réteg festésére is szükség lehet.

5. Használat előtti és tárolási tudnivalók!
A gél lakkot minden használat előtt, jól fel kell rázni. A lakkban lévő pigmentek leülepednek az üveg aljára, ezért ha felrázás/keverés nélkül kezded el a lakkozást, akkor a szín gyakorlatilag az üveg alján marad!
Lakkozás közben ügyelni kell, hogy ne érje UV fény az anyagot, amíg a lámpába nem teszed köttetni. Ilyen UV fény lehet a napfény is, még az ablakon keresztül is! A lámpából kiáramló szort fény is elindíthatja a folyamatot, ezért arra is vigyázni kell!
A használat után száraz, magas hőtől, sugárzástól, fagytól, fénytől védett helyen (pl fiókban) tárold, gyermekek számára elérhetetlen helyen!