Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Nail Gel Color Coat 10 db + TOP coat + BASE coat AKCIÓ!

PSN Nail Gel Color Coat 10 db + TOP coat + BASE coat AKCIÓ!

Cikkszám: 2178

A termék ára:
9.900 Ft

PSN Nail Gel Color Coat Szuper Akció!

Vásárold meg az 10 darabos PSN gél lakk szettet és mi 1 db PSN TOP Coatot és 1db PSN BASE Coatot adunk Neked AJÁNDÉKBA!

Ráadásul mind a 10 színt Te választhatod ki!

A megrendelés leadásakor kérjük, írd bele a választott lakkok számát a "megjegyzés" rovatba, hogy tudjuk, mely színeket választottad! Választott színek hiányában, tetszőleges, random színeket tudunk küldeni!

A termék leírása:

A legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően, tartós és gyönyörű gél lakkokat készíthetsz már az otthonodban is! A magas pigmenttartalommal rendelkező PSN gél lakkok - árnyalattól függetlenül -, tökéletesen fednek 1-2 rétegben! Önszintező képességük miatt, egységesen terülnek el a köröm felületén, így akadályozva meg a csíkozódást!

A legjobb eredmény érdekében, használd a PSN Base Gel alapozó lakkot, amely biztosítja a tükörsima körömfelületet és a felválásmentes, stabil tapadást, fedőlakknak pedig a PSN fixálásmentes TOP Coatot. Használhatod természetes köröm, műköröm, pedikűr díszítésére is!

Leoldható! A leoldáshoz használd a PSN Nail Gel Remover folyadékot, amely egy aceton alapú, de kíméletes leoldó folyadék!

Használata:
1. Készítsd elő a körmöt és kezeld le a PSN Nail Prep előkészítő folyadékkal, ami kb. 1 perc után kiszárad!
2. Vidd fel és köttesd meg a PSN Base Gel alapozó lakkot 1 rétegben!
3. Fixálhatod PSN Super Shine Wipe-off zselé Fixáló Spay-t, de ha nedves felületen szeretsz lakkozni, akkor ez a lépés kihagyható!
4. Vidd fel a PSN NAil Gel lakkot 1 vagy 2 rétegben! Felkenés után, köttetés előtt, várj 2-3 másodpercet, amíg az önszintező folyamat végbemegy!
5. Fényzselével zárd le a lakkozást!

Kiszerelése: 12 x 7.5 ml

Próbáld ki termékeinket, mert Nálunk biztonságosan vásárolsz!