Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Gél lakk 301 / EXTRA FEHÉR / Utolsó darabok!

PSN Gél lakk 301 / EXTRA FEHÉR / Utolsó darabok!

Cikkszám: 1967

A termék ára:
1.190 Ft
Akciós ár:
590 Ft

A PSN Gél lakkokkal élmény lesz a gél lakkozás, hiszen magasan pigmentált, könnyen kenhető krémes állagú és akár egy rétegben is eléri az ideális színhatást!


Ha igazán megbízható gél lakkot keresel, ne kísérletezz! Válaszd a megbízható, többszörösen továbbfejlesztett PSN gél lakkokat! Szigorú, EU-s szabályoknak megfelelő angol gyártmányú gél lakkjainkat egy olyan tervező csapat fejleszti, akik már évtizedek óta műköröm alapanyagokat gyártanak és fejlesztenek. Ha ezeket a gél lakkokat használod, minimálisra csökkented az allergia esélyét, hiszen csak EU-ban engedélyezett anyagokat használnak fel!
A PSN Gél lakkokkal garantáltan elégedett leszel Te is és a vendéged is!Kiszerelése: 7.5 ml


SZÍNGARANCIA!
Azt jelenti, hogy a fotón látott szín, - ritkán - a valóságtól 1-2 árnyalatban eltérhet, amit a képmegjelenítő eszközök, különböző színbeállítási rendszerei okoznak! Éppen ezért, az árnyalatnyi színeltérés miatt, - alapesetben - reklamációt nem tudunk elfogadni!
Ha színgaranciát szeretnél, (a nem kívánt árnyalat kicserélésének lehetősége), akkor a megrendelésnél pipáld be a "SZÍNGARANCIA" menüpontot. Köszönjük!