Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Hússzínű körömágyhosszabbító zselé 30 gr  / ALAPRÉTEG NÉLKÜL IS /

PSN Hússzínű körömágyhosszabbító zselé 30 gr / ALAPRÉTEG NÉLKÜL IS /

Cikkszám: 1903

A termék ára:
4.290 Ft

A PSN Cover Pink Builder Gel egy olyan egykomponensű körömágy hosszabbító zselé, amely ideális a körömágy formájának és hosszának a teljes magasságban történő kialakításához alapozó zselé használata nélkül !

TERMÉKELŐNYÖK

* NATÚR HÚSSZÍNŰ körömágy hosszabbító, építő zselé, amit bátran használhatsz kortalanul a vendégeiden ! Természetes módon emeli ki a körömágy színét, fokozza a színek intenzitását, különös a színes mintás francia végeknél! A legtöbb bőrtípushoz tökéletesen illeszkedik, ami a termék kihasználhatóságát tekintve, nagyon lényeges tulajdonság!

* NEM KELL ALAPOZÓ RÉTEG!
Igen, jól olvastad! Ez egy olyan körömágy hosszabbító zselé, amit kevés márka termékei között találhatsz meg, ugyanis ez a zselé, közvetlenül képes megtapadni a körömlemezen ! Ennek az a magyarázata, hogy az anyag egykomponensű vagyis ezek az anyagok úgy lettek megtervezve és legyártva, hogy a molekuláik képesek legyenek közvetlenül a körömlemezhez kapcsolódni ! A piacon kapható legtöbb zselé ezt nem tudja, ezért kérik a gyártók a felhasználótól, hogy használjon alapozó lakkot vagy valamilyen Base Gelt !

* RÖVIDEBB MUNKAIDŐ ! KEVESEBB RÉTEG ! KECSESEBB KÖRÖM !
Mivel nem kell alapréteggel bajlódnod a körömépítés során, sokkal rövidebb idő alatt készítheted el a vendéged körmét, amivel nem csak időt takarítasz meg, hanem sokkal vékonyabb, kecsesebb is lesz a köröm ! A tökéletes tapadás így is garantált, hiszen az egykomponensű anyagok tökéletesen képesek kapcsolódni a körömlemezhez! Ugyanazzal a technológiával készül az egykomponensű átlátszó építő zselé és az egykomponensű cover zselé is, tehát a tartós, stabil tapadást a gyártási technológia garantálja Neked!

* TÖKÉLETES FEDÉS!
Már vékony réteg használatával is ! Minden tud, amit elvárhatsz egy körömágyhosszabbító zselétől ! Elfedi a durva körömhibákat is, kiépíthetsz vele egy teljesen új körömágyat abban a magasságban, amire szükséged van ! Ráadásul mindezt gyorsan, hiszen nem kell alapozó réteggel bajlódnod!

* Építéskor MINIMÁLIS HŐÉRZET keletkezik, így tökéletes választás körömágy hosszabbításra!

* UV/LED fényre köt a lámpától függően 1-2 perc alatt!

* Kiszerelése: 30 gr.