Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Crystal AB üveg strasszkövek ss8 100 db

PSN Crystal AB üveg strasszkövek ss8 100 db

Cikkszám: 1941

A termék ára:
490 Ft
Akciós ár:
245 Ft

Valódi üvegből, a legújabb technológiával készült ragasztható strasszkövek! Fényük és csillogásuk hetekig megmarad, így tökéletes választás, ha igényes strasszkövet keresel!


A Crystal AB egy színtelen alapkő, amely színjátszó réteggel van bevonva! Hosszú évek óta a körömdíszítés alapkövének számít, mert bármilyen stílushoz illik és könnyen kombinálható! Ma már egyetlen körömszalon sem nélkülözheti, mert a vendégek egyszerűen imádják ezt a vidám hangulatot árasztó, szikrázó csillogást. Használatához ragasztó anyag szükséges, hátoldala lapos!

Miért válaszd a PSN strasszköveket?

A strasszkövek minőségét az alapkő anyaga, a csiszolási technológia és a bevonat precizitása határozza meg! A Pink Star Nails csak olyan strasszköveket és körömékszereket forgalmaz, ahol a gyártó garantálja a kiváló minőséget! A mennyiségi egységek kiszerelését kézzel végezzük, amely folyamat során minden, esetlegesen előforduló hibás strasszkövet eltávolítunk! A számolás pontosságát egy darabszámot számoló, a gramm ezred részéig mérő ékszermérleggel biztosítjuk! A kimért köveket egy átlátszó, jól zárható tégelyben küldjük el Neked, így az első használat után is biztonságosan tárolhatod a megmaradt köveket!


Mérete: ss8 (2.4 mm)

Kiszerelése: 100 db