Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

GYÍK

Gyakran Ismételt Kérdések!


Mikor érkezik meg a csomagom?

UTÁNVÉTELES fizetési mód választása esetén:

Amennyiben a rendelését munkanapon délelőtt 10.00 óráig leadja és a rendeléséről a visszaigazoló e-mail is megérkezik Önhöz, a csomagja még azon a napon átadásra kerül a GLS futárszolgálatnak és a szállítást a következő munkanapon várhatja!

Amennyiben a rendelését munkanapon délelőtt 10.00 óra után adja le, és a rendeléséről a visszaigazoló e-mail is megérkezik Önhöz, a csomagot a következő munkanap adjuk át a GLS futárszolgálatnak és a rendeléstől számított 2. munkanapon várhatja!

Amennyiben a rendelését munkaszüneti napon adja le és a rendelésről a visszaigazoló e-mail is megérkezik Önhöz, a csomag feldolgozása és futárnak történő átadása a következő munkanapon, a kiszállítása pedig a rendeléstől számított 2. munkanapon várhatja!

Amennyiben a rendelését hétvégén (szombat-vasárnap) adja le és a rendelésről a visszaigazoló e-mail is megérkezik Önhöz, a csomagját következő héten hétfőn dolgozzuk fel és kedden várhatja!


ELŐRE UTALÁS fizetési mód választása esetén:

Amennyiben az utalás beérkezik a számlánkra munkanap délelőtt 10.00 óráig, a csomagját még aznap, tehát az utalás beérkezésének napján átadjuk a GLS futárszolgálat részére. A csomag kiszállítását a következő munkanapon várhatja!

Amennyiben az utalás munkanap 10.00 óra után érkezik meg a számlánkra, a csomagja az utalás beérkezésének másnapján kerül átadásra és a kiszállítást a beérkezést követő 2. munkanap várhatja!

Amennyiben az utalás pénteken 10.00 óra után érkezik meg a számlánkra, a kiszállítást a következő héten kedden várhatja!

Ettől eltérő szállítási idő esetén, MINDEN ESETBEN(!) telefonon egyeztetünk Önnel az új  szállítási időpontról!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy telefonos elérhetőség hiányában, a csomagját nem tudjuk elküldeni, ezért kérjük ellenőrizze a megrendeléskor megadott telefonszámot !


Köszönjük, hogy minket választott!

Pink Star Nails
csapata