Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

30 napos garancia

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia


A Pink Star Nails műköröm alapanyag webáruház 2018.03.27-től bevezeti a saját 30 napos pénzvisszafizetési garanciáját azért, hogy Ön kockázat nélkül vásárolhasson webáruházunkban !
Ez a garancia azt jelenti, hogy ha Ön a megrendelt termékkel nem elégedett, a termék visszaküldése után, mi visszafizetjük a termék vételárát! A termék visszaérkezésének határideje: a vásárlás napjától számított 30 naptári nap!

Webshopunkat erre semmilyen jogszabály nem kényszeríti, ezért ez a garancia a Pink Star Nails által történő visszavonásig érvényes! Felhívjuk szíves figyelmét arra is, hogy ez a garancia nem egyenlő a "14 napos elállási joggal", azt ugyanis jogszabály írja elő és csak bontatlan termékekre vonatkozik, kozmetikai, bontott termékekre :nem! A kereskedőnek nincs jogszabályba foglalt visszavásárlási kötelezettsége a kozmetikai bontott / használt termékekre, higiéniai okok miatt !

A Venalisa POLY GEL termékcsaládra (gél, liquid, ecset, tip), felbontott, "kipróbált" állapotban, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia NEM VONATKOZIK!

 

Mit tegyek ha érvényesíteni szeretném a garanciát?

1*Küldje vissza a terméket az alábbi címre: 2143 Kistarcsa, Holló u. 32/1.

2*Ügyeljen rá, hogy a 30 naptári nap a beérkezés határideje!

3*A termék visszaküldésének kötsége minden esetben a vásárlót terheli!

4*A visszaküldött termékből nem hiányozhat több, mint a termék nettó tömegének 10%-a!

5* Kérjük adja meg nekünk a visszautaláshoz szükséges adatait :(bankszámlájának a számát, és a bankszámla tulajdonosának nevét ) ahová a jóváírást kéri, illetve kérjük írja le nekünk pár sorban, hogy miért nem volt a termékkel elégedett az alábbi e-mail címre: infouvgel.hu@gmail.com


6*A visszacsomagolásnál kérjük ügyeljen a termék állagának és mennyiségének a megóvására! (Amennyiben a termék használhatatlan állapotban pl.kifolyva, bekoszolódva kerül vissza hozzánk a visszatérítést nem tudjuk teljesíteni!)

*A visszaérkezett terméket 3-4 munkanapon belül jóváírjuk a megadott bankszámlaszámra.