Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »

30 napos garancia

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia


A Pink Star Nails műköröm alapanyag webáruház 2018.03.27-től bevezeti a saját 30 napos pénzvisszafizetési garanciáját azért, hogy Ön kockázat nélkül vásárolhasson webáruházunkban !

Ez a garancia azt jelenti, hogy ha Ön a megrendelt terméket mégsem szeretné megtartani és 30 napon belül visszaküldi, akkor mi visszafizetjük a termék vételárát! A termék visszaérkezésének határideje: a vásárlás napjától számított 30 naptári nap!


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszavásárlási garancia, csak a 30 napon belül visszaküldött sérülésmentes, bontatlan, hiánytalan termékekre vonatkozik. A kibontott, kipróbált, csomagolásában vagy valamely tartozékában sérült kozmetikai termékeket higiéniai okok miatt, nem áll módunkban visszavásárolni!

 

Mit tegyek ha érvényesíteni szeretném a garanciát?


1. Küldje vissza a terméket az alábbi címre: 2143 Kistarcsa, Holló u. 32/1.


2. Ügyeljen rá, hogy a 30 naptári nap a beérkezés határideje!


3. A termék visszaküldésének kötsége alapesetben a vásárlót terheli.

Amennyiben a visszaküldendő termék vásárlásának napjától számított 30 napon belül egy új megrendelést is lead webáruházunkban, az új megrendelését cserecsomagként küldjük el. Ez azt jelenti, hogy az új megrendelésének átvételekor oda tudja adni a futárnak a visszaküldendő terméket! Így Önnek nem kell külön gondoskodnia a visszaküldésről csak visszacsomagolni, rátenni az általunk küldött megcímzett matricát és átadni a futárnak. Ekkor egy szállítási költségért meg is kapja az új csomagját és vissza is hozzuk a nem kívánt terméket. 

Ingyenes a visszaküldés akkor, ha a fent említett új megrendelésének összege minimum 13000.-Ft

4. A visszaérkezett termékkel kapcsolatosan késedelem nélkül felvesszük Önnek a kapcsolatot!  

 

5. Köszönettel vesszük, ha pár sorban megírja a visszaküldés okát, így segítve a munkánkat! E-mail címünk: infouvgel.hu@gmail.com


6. Kérjük a visszaküldendő termék becsomagolásánál gondoskodjon a termék állapotának megóvásáról!

Köszönjük, hogy minket választott!


Pink Star Nails
csapata