Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Metálfényű pigmentpor GRAFIT  / 315051 /

PSN Metálfényű pigmentpor GRAFIT / 315051 /

Cikkszám: 1833

A termék ára:
490 Ft

Műköröm és gél lakk díszítéséhez, metál hatású pigmentpor, amikor fémes, metál színhatást szeretnél elérni!

A választott alapszín, kissé megváltoztathatja a pigment por árnyalatát, de ezt a tulajdonságot kihasználva, nemcsak a tégelyben lévő színt, hanem - az alapszín szerint - végtelen számú árnyalatot tudsz vele készíteni!
További extra hatások érhetőek el annak függvényében, hogy fényes vagy matt fedő réteggel zárod le! A fotón mi a szabadon hagyott pigment port és a fényzselével zárt változatot mutatjuk be, de ha matt fedőlakkot választasz, akkor az nagyjából úgy fog kinézni, mint a képen a natúr.
És ha még mindig szeretnél újítani, akkor egy intenzív színhatás kedvéért, nedves felületben is kipróbálhatod!

Használata:
Az elkészített körömre vigyél fel fixmentes fényzselét, majd a szokásosnál sokkal rövidebb ideig köttesd ki, hogy még ne legyen teljesen száraz. ( A fotóhoz mi 80W-os Max UVLED lámpában, 10s ideig köttettünk!)
Applikátorral lapogasd bele a felületbe a pigment port. Kétszer ismételd meg ezt a műveletet, majd a kívánt hatás szerint fényes vagy matt toppal zárd le a körmöt! A fotón a fényzselével zárt és a szabadon hagyott pigmentpor látható, de viseléshez mindenképpen javasoljuk a fényzselé vagy matt fedőlakk használatát!


Kiszerelése: 1 tégely