Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Nail Gel Remover 50 ml  / Kímélő leoldó folyadék /

PSN Nail Gel Remover 50 ml / Kímélő leoldó folyadék /

Cikkszám: 1913

A termék ára:
1.490 Ft
Akciós ár:
1.290 Ft

PSN Nail Gel Remover kíméletes, kellemes illatú, aceton alapú gél lakk leoldó folyadék!


A lakkzselé, más néven gél lakk eltávolítására több módszer létezik, de nagyon nem mindegy, hogy melyiket választja az, akinek csak a természetes körmeit borítja gél lakk!
A reszeléssel történő eltávolítás hatékony módszer, de csak azok számára, akiknek műkörmük van, mert azon elkerülhető a természetes körömlemez elreszelése vagy elvékonyítása.

Az egyre újabb és újabb leoldó folyadékok, egyre gyorsabb leoldást ígérnek, de azzal is számolni kell, hogy az ennyire erős folyadékok sokkal erőteljesebb vegyi anyagok, ezért rendkívül erős maró hatást fejtenek ki a körömlakkra és a környező bőrre is, ami nem biztos, hogy hosszú távon is jó megoldás! (allergia)

A gél lakkozás leoldására optimális esetben csak 2-3 hetente kerül sor, ezért ilyenkor érdemes inkább kíméletes megoldást választani, ami hosszú távon sokkal kevésbé irritálja a bőrt!

A PSN Nail Gel Remover ehhez nyújt segítséget, mert ez egy olyan aceton alapú kíméletes leoldószer, ami 5-8 perc hatóidő alatt felpuhítja és könnyedén lekaparható állagúvá teszi a géllakot ! Kellemes illatával növeli a körömápolás élményét.

Használata:

A köröm felületét picit meg kell reszelni (mattosítani), majd a leoldó folyadékkal átitatott papírtörlőt, szorosan a körömre rögzíteni! 5-10 perc várakozási idő után a gél lakk könnyedé lekaparható állagúvá puhul.


Kiszerelése: 50 ml