Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN C-ív rögzítő csipesz / 21 mm /

PSN C-ív rögzítő csipesz / 21 mm /

Cikkszám: 1750

A termék ára:
290 Ft

C-ív tartó fém csipesz a tökéletes ívű köröm készítéshez!

A köröm formája akkor lesz a legtermészetesebb hatású, azaz akkor lesz a legszebb a C-íve, ha hajlítod is építés közben! Ez azért fontos, hogy tökélesen rásimuljon az anyag a természetes körömre, mintha tényleg onnan nőtt volna ki. Ez a csipesz abban különbözik, a fogó alakú C-ív hajlítóktól, hogy már a lámpa alatt, szárítás közben is, folyamatosan formálja az anyagot! A fogóval csak néhány pillanatig tudod hajlítva tartani az ívet és egyszerre csak 1 körmöt! Különösen jól jön ez a csipesz akkor, ha erőteljesebb hajlítást szeretnél végezni, illetve ha porcelán anyaggal dolgozol, ahol a száradás teljes ideje alatt is használhatod a csipeszt!
Fontos, hogy a különböző méretű körmökhöz, különböző méretű csipeszre lesz szükséged, tehát érdemes néhány kisebb és nagyobb csipeszt is rendelned!

HASZNÁLATA

Zselé anyagnál először villámköttetéssel köttesd meg az anyagot és amikor átmelegszik, a további szárításig tedd rá a csipeszt a szabadszél részére.
Porcelán anyagnál, ha a porcelán már picikét megszilárdult, tedd fel a csipeszt és a teljes száradásig (néhány perc) hagyd fent. Ezalatt végig formálódik az anyag, így sokkal kevesebb munkád lesz reszeléskor.


TERMÉKELŐNYÖK

1. Természetes hatású, szabályos köröm
2. Tökéletes illeszkedés és C-ív
3. Minden forma könnyen kialakítható belőle
4. Lapos vagy szélesedő körömlemezre is ideális formájú, ovális körmöt tudsz építeni
5. Tökéletesen egységes és szabályos körmöket tudsz készíteni!

A termék mennyisége: 1 db
Mérete: 22 mm x 24 mm