Kosár

Kosár

Az Ön kosara üres.

Kosár tartalma »
PSN Professzionális reszelő 80/80

PSN Professzionális reszelő 80/80

Cikkszám: 201051

A termék ára:
350 Ft

Professzionális reszelő, durva csiszoló hatással 80/80 szemcsesűrűség!


Extra erős csiszoló hatású reszelő, rózsaszín belső résszel a köröm formázáshoz! Tartós reszelő, sokáig tudod használni
A reszelő számozása az egy cm2-re jutó szemcsesűrűséget jelenti, így minél magasabb ez a szám, annál finomabb a reszelő. A 80/80-as szemcsesűrűség durva reszelő hatást eredményez, amivel hatékonyan távolíthatod el a felesleges anyagot.

Mennyisége: 1 db

KEDVEZMÉNYES ÁR:

10 db rendelése esetén 250.- Ft/db
25 db rendelése esetén 200.- Ft/db

A reszelő mindkét oldala durva szemcsézetű, érdes csiszoló felület, így köttetés vagy száradás után, ezzel tudod a felesleges anyagot a leghatékonyabban eltávolítani a körömről.

Fontos, hogy mindig a célnak megfelelő reszelőt használj, mert ha túl erőset választasz, akkor könnyen kireszelheted azaz túl sok anyagot veszel el a körömből, ami már a forma rovására mehet. A túl finom reszelővel meg extra időt vesz igénybe a formázás. 
 
A formázás során, mindig a durvább (alacsonyabb számú) reszelővel kezd a folyamatot és haladj az egyre finomabb (magasabb számú) reszelő felé. Ha már nem szükséges további anyagelvonás és kész a kívánt forma, akkor buffer segítségével tökéletesen simára polírozhatod a felületeket.  
 
Az új reszelőt minden esetben be kell avatni, hogy a kiálló szemcsék ne okozzanak sérülést a bőrön! Ezt úgy teheted meg, hogy egy másik reszelővel végig simítod az éleit, így a kiálló szemcsék lereszelődnek és nem sértik fel a bőrt.